Plesni klub Ritam: počeli upisi u novu plesnu sezonu


Utorak, 26. rujna 2023.

Uspjesi na natjecanjima diljem Hrvatske na kojima su naša djeca i mladi unatrag protekle dvije godine osvajali zlatne, srebrne i brončane medalje te zapažen nastup plesne grupe Fit lady na zatvaranju ovogodišnje Picokijade, razlozi  su ovogodišnjeg velikog interesa za uključivanje u Plesni klub Ritam u Đurđevcu. Od 1. listopada počinje nova plesna sezona i za očekivati je da će, nakon dosadašnjih aktivnosti i uspjeha, plesna kultura u Gradu Picoka biti još bogatija i sadržajnija.

— Sretna sam da smo uspjeli osnovati Plesni klub Ritam i da je plesna scena doista zaživjela u našem gradu, ističe predsjednica kluba Ivana Senjan, na čiji je poticaj i velik angažman osnovan klub koji je od prosinca 2022. i član Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca.

— Možemo krenuti rasplesanim koracima u jesen i zimu jer se oslanjamo na edukaciju vrsnih trenera plesa koji nam dolaze iz Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica. Napokon mogu reći da imamo sve potrebne uvjete za opstanak i daljnji razvoj kao što je to u okolnim i većim gradovima.

Zato, otvaramo vrata i pozivamo nove članove u neki od četiri programa koje nudimo:

  • plesna grupa za početnike od 6 do 10 godina (ponedjeljkom)
  • sportski ples za djecu i mlade koji pruža mogućnost natjecanja na turnirima i prvenstvima (ponedjeljkom i srijedom)
  • društveni plesovi za srednjoškolce i odrasle koji žele razvijati osobnu kulturu plesa (četvrtkom)
  • Fit lady za sve djevojke i žene željne rekreacije, plesa i druženja uz latino-američke ritmove (ponedjeljkom i srijedom).

Zato, ako želite ispuniti svoje slobodno vrijeme standardnim i latinoameričkim plesovima prijavite se na poveznici: https://forms.office.com/e/D3yRRMy89G

Informacije na e-mail: ritam.plesniklub@gmail.com ili na 099/7599 440.