Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjoj izložbi Božiću ususret


Četvrtak, 21. studenoga 2019.

Udruga Peski Art Đurđevac poziva sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedince na sudjelovanje na izložbi božićnih jaslica i božićnih ukrasa Božiću ususret koja se ove godine organizira po peti put, a održati će se u sklopu programa Advent u Đurđevcu.

Izložba će se održati 20. prosinca u vremenu od 17,00, sa svečanim otvorenjem u 19,00 sati u prekrasnom prostoru Muzeja Grada Đurđevca. Na izložbi će se izlagati unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada, a izložba će ostati postavljena do blagdana Sveta tri kralja.

Prijave se zaprimaju zaključno do 14. prosinca i to putem mail-a: peski.art@gmail.com ili franjo.mihocka@gmail.com, putem facebook stranice Peski Art Đurđevac, pisanim putem na adresu Peski-Art Đurđevac, Grkinska 4, Đurđevac ili pozivom na 091/2779 474- Franjo Mihočka. Kod prijave je poželjno da pošaljete fotgrafiju jaslica kako bi se ista mogla uvrstiti u katalog.

Posjetitelji će moći razgledati ovu zanimljivu blagdansku izložbu svaki dan u radno vrijeme Muzeja, a sve do blagdana Sveta tri kralja, 6. siječnja.

Detalje poziva možete pronaći u nastavku: