Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci dobitnik nagrade Simply the best 2022.


Utorak, 29. studenoga 2022.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci je ukratko, Simply the best – dobitnik istoimene nacionalne godišnje nagrade koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Više od 150 sudionika okupilo se jučer na prigodnoj svečanosti u Velikoj Gorici, na dodjeli godišnjih nagrada. Ove godine je Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci pripala glavna nagrada u kategoriji Novi projekti u turizmu – sustav turističkih zajednica i lokalnih samouprava.

Posjetiteljski centar je osvojio prvu nagradu za kreativnu realizaciju projekta koji svojim sadržajem i visokotehnološkim multimedijalnim pristupom na osobit način interpretira prirodnu baštinu Podravine, a destinaciji središnje Hrvatske daje nov i atraktivan turistički proizvod. Nagradu su preuzeli direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca, Mario Fuček i direktor tvrtke Stari grad d.o.o., Matija Bažulić.

Uz Posjetiteljski centar u kategoriji su bili nominirani: Dubrovnik Pass, Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić - Slavonski brod, Plemićka ruta Podravine i Slavonije – TZ Virovitičko-podravske županije i Via Apsyrtides – TZ Grada Malog Lošinja.

Osim priznanja za atraktivnost i kvalitetu ova nagrada sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za Grad Đurđevac.

-To je još jedno priznaje koje je Đurđevac dobio za razvoj turizma kao poželjne kontinentalne turističke destinacije. U ovoj godinu Posjetiteljski centar je posjetilo oko 10 tis. posjetitelja. Kontinuirano radimo na povećavanju atraktivnosti sadržaja u samom središtu grada i u krugu oko Starog grada kako bi sve brojniji posjetitelji otišli što zadovoljniji svojim domovima te kako bi sa sobom ponijeli pozitivne dojmove- rekao je direktor Matija Bažulić.

 

Kontakt:

Mail: visit@djurdjevac.hr

Tel: 095/ 357 6253

Adresa: Trg sv. Jurja 5, 48 350 Đurđevac

Web: https://djurdjevackipijesci.hr/?page_id=856