Već tradicionalno Grad Đurđevac osigurao božićnice za umirovljenike: podneseno je 240 zahtjeva, a prijave se zaprimaju i dalje


Srijeda, 7. prosinca 2022.

Podsjećamo da je na Gradskom vijeću jednoglasno je prihvaćena odluka o odobrenju sredstava prigodom Božićnih blagdana za pomoć starijim osobama slabijeg imovinskog stanja s područja grada Đurđevca.

Gradonačelnik Hrvoje Janči istaknuo je kako Grad već tradicionalno daruje socijalno najugroženije povodom Božićnih blagdana i Uskrsa, te su za ovogodišnje Božićne blagdane osigurana financijska sredstva za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1957. godine koji ostvaruju mirovine manje od 2500 kuna.

-Za ovogodišnje Božićne blagdane osigurana su financijska sredstva u iznosu od 200 kuna za sve sugrađane- rekao je predsjednik vijeća Željko Lacković te je pozvao sve umirovljenike koji to još nisu učinili da se prijave.

Do sada je zaprimljeno oko 240 zahtjeva, a prijaviti se možete i dalje do 21. prosinca. Prijave za božićnicu se zaprimaju od danas putem mail-a: racunovodstvo@djurdjevac.hr ili se mogu predati osobno na porti Gradske uprave svaki radni dan od 8 do 16 sati, uz popunjeni zahtjev potrebno je priložiti:

  • presliku osobne iskaznice
  • račun za isplatu
  • kopiju zadnjeg odreska od mirovine
  • Zahtjev (obrazac se može preuzeti na stranicama Grada i kod portira na ulazu u zgradu).

Zahtjev možete preuzeti u nastavku teksta: ZAHTJEV-ZA-ISPLATU-Božićnica 2022