Osnovna škola Đurđevac: pobjednici u sakupljanju baterija na terenskoj nastavi


Nedjelja, 19. lipnja 2022.

Učenici Osnovne škole Đurđevac koji su pobijedili u sakupljanju baterija u školskoj godini 2022. iskoristili su sunčane dane te su u sklopu terenske nastave posjetili Koprivnicu.

U ovoj školskoj godini naši učenici su u natjecanju sakupili 520 kg baterija i 821 kg akumulatora. S obzirom da je u zadnje dvije godine zbog pandemije sakupljanje bilo svedeno na minimum ove godine učenici su nadoknadili propušteno. U velikom nadmetanju razreda prvo mjesto osvojio je 6.d razred, drugo mjesto 5.a razred a treće mjesto 5.b razred. Ti razredi su nagrađeni terenskom nastavom.

U Koprivnici su učenici sa svojim razrednicima prvo posjetili kino Velebit i pogledali projekciju igranog filma Moje neobično ljeto s Tess. Nakon filma prošetali Koprivnicom, obavili ručak i krenuli prema bazenima Cerine gdje su uživali u raznim igrama u vodi.

U pratnji s učenicima su bili: razrednik 6.d Branko Maznik, razrednica 5.a Ana Cenkovčan, razrednica 5.b Katica Tomrlin, pomoćnice u nastavi Marija Jug i Maja Mikuldaš te voditeljica projekta, učiteljica Prirode i Biologije Martina Lovrak Ivanov.