Javni poziv za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru


Utorak, 9. ožujka 2021.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici i oni koji planiraju pokrenuti poduzetničku aktivnost te poduzetnici registrirani kao poduzetnička potporna institucija PPI (čime ostvaruju prednost pri prijavi za zakup poslovnog prostora) da dostave svoju prijavu na Javni poziv za prijavu zakupa poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Đurđevac.

Prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Stari Grad d.o.o., S. Radića 1, 48350 Đurđevac s napomenom

„Natječaj za zakup poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora“

Vrijeme podnošenja prijave je vrijeme predaje prijave u poštanskom uredu (datum, sat, minuta, sekunda), a prijave se zaprimaju najranije od prvog dana nakon objave ovog poziva.

Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključeno korištenje zajedničkih prostorija.

Nakon pristiglih prijava povjerenstvo u sastavu 3 člana će ocijeniti zaprimljene prijave te će se lista objaviti na službenim stranicama Grada Đurđevca www.djurdjevac.hr

Poduzetnički inkubator Đurđevac zadržava pravo odbiti svaku ponudu i poništiti Javni natječaj u bilo koje vrijeme prije zaključenja ugovora, bez ikakve odgovornosti prema ponuditeljima i bez obveze da obrazloži svoju odluku.

Javni natječaj otvoren je 30 dana, odnosno do trenutka davanja poslovnog prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Poslovni prostor možete pronaći na linku: https://inkubator-djurdjevac.hr/najam-prostora/

Prostori za zakup:

  • Ured 23- 17,51 m2

Upite možete slati na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr, kontakt osoba je voditeljica inkubatora Tea Radoš.

Cjelokupan tekst javnog poziva i obrazac možete pronaći u nastavku: