Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjoj izložbi Božićnih jaslica i unikatnih radova Božiću ususret 2021.


Petak, 19. studenoga 2021.

Udruga Peski-Art Đurđevac i ove godine u suradnji s Muzejom Grada Đurđevca i Turističkom zajednicom Grada Đurđevca po sedmi put organizira izložbu Božićnih jaslica pod nazivom Božiću ususret 2021. te ovom prilikom poziva sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedince na sudjelovanje na izložbi  koja će se održati u sklopu programa Advent u Đurđevcu.

Izložba će se održati u prekrasnom prostoru Muzeja Grada Đurđevca. Na izložbi će se izlagati unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada, a izložba će ostati postavljena do blagdana Sveta tri kralja 6. siječnja 2022. godine.

Prijave se zaprimaju zaključno do 12. prosinca i to putem mail-a: peski.art@gmail.com ili franjo.mihocka@gmail.com, putem facebook stranice Peski Art Đurđevac, pisanim putem na adresu Peski-Art Đurđevac, Grkinska 4, Đurđevac ili pozivom na 091/2779 474- Franjo Mihočka. Kod prijave je poželjno da pošaljete fotografiju jaslica kako bi se ista mogla uvrstiti u katalog.

Dostava izložaka i postava izložbe biti će 18. prosinca 2021. (subota) u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u Muzeju Grada Đurđevca (utvrda Stari Grad), a tko ne može u to vrijeme, može dostaviti ranije prema dogovoru s organizatorima.

Posjetitelji će moći razgledati ovu zanimljivu blagdansku izložbu svaki dan u radno vrijeme Muzeja, a sve do 6. siječnja 2022. godine.

Cjelokupni javni poziv nalazi se u nastavku teksta: