Upišite se u ljetnu školu plesa


Srijeda, 9. lipnja 2021.

Pozivaju se učenici nižih i viših razreda osnovne škole, učenici srednjih škola te svi zainteresirani u odrasloj dobi (žene, muškarci, parovi) na upis u Ljetnu školu plesa.

Tečaj će se održavati dva puta tjedno tijekom srpnja i kolovoza u hotelu Picok u Đurđevcu. Treneri su profesori sa završenim kineziološkim fakultetom, licencirani učitelji sportskog i rekreativnog plesa. Cijena za 8 susreta (mjesec dana) iznosi 150 kn, dok cijena za 12 susreta (mjesec i pol dana) iznosi 220 kn.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 28. lipnja putem poveznice: https://www.spkritam.hr/prijavnica-za-programe-spk-ritam

(u izborniku za ponudu programa izaberite npr.: plesne grupe za djecu, sportski ples, društveni plesovi za početnike ili što želite, a u prostoru za poruku obavezno navedite koliko imate godina, odnosno kojoj dobnoj skupini pripadate – učenik nižih/viših razreda osnovne škole (razred), učenik srednje škole (razred) ili odrasla dob kako bi se što lakše formirale skupine).

Više informacija o SPK Ritam i ponudi možete pročitati na službenoj web stranici: https://www.spkritam.hr/

SPK Ritam najavljuje od jeseni i redoviti rad kluba u Đurđevcu i nakon Ljetne škole čime bi se težilo razvijanju plesne kulture djece, mladih i odraslih s ciljem pozitivnog djelovanja na zdravlje, društveni život i kulturni identitet grada Đurđevca.

Foto: SPK Ritam