Na čelu DVD-a Čepelovac Željko Matkov


Četvrtak, 11. ožujka 2021.

U prostorima DVD-a Čepelovac u Društvenom domu u Čepelovcu održana je redovna izborna godišnja skupština DVD-a Čepelovec.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Davor Grgec koji se zahvalio članovima na dosadašnjem radu, nakon čega su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Na novi mandat od 5 godina za predsjednika je odabran Željko Matkov, za zamjenika predsjednika Ante Peršić, za zapovjednika Alen Vinković te za zamjenika zapovjednika Igor Šikica.

Čepelovečki vatrogasci pod novim vodstvom i ubuduće planiraju raditi na školovanju i edukaciji svojih članova, sudjelovanju u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će naravno i na protupožarnoj zaštiti i preventivi korištenjem nove opreme koju su osigurali Grad Đurđevac i VZG Đurđevac. Iduće godine DVD Čepelovac slavi 100. obljetnicu od osnivanja pa se članovi DVD-a nadaju da će epidemiološka situacija dozvolili da se proslava obilježi na primjeren način.

Novom vodstvu i vatrogascima okupljenim u DVD-u čestitali su gradonačelnik Hrvoje Janči i zapovjednik JVP-a Đurđevac, Matija Markešić te im zaželjeli puno sreće u provedbi budućih planova i ostvarenju ciljeva DVD-a.