Najljepši početak školske godine: Grad Đurđevac razveselio učenike Odjela za djecu s teškoćama izletom u Zagreb


Četvrtak, 26. rujna 2019.

Grad Đurđevac je već tradicionalno za početak školske godine iznenadio i razveselio učenike i učitelje Odjela za djecu s teškoćama jednodnevnim izletom na mjesto koje požele.

Prilikom druženja s gradonačelnikom Hrvojem Jančijom na početku školske godine učenici su izrazili želju otići na izlet u Zagreb. Stoga im je Grad osigurao prijevoz, sendviče za put i ručak.

Učenici su posjetili Zračnu luku Franjo Tuđman. U zračnoj luci su se upoznali s protokolom kupnje avionske karte, prijavom i pregledom prije ulaska u avion, a imali su priliku i vidjeti polijetanje i slijetanje aviona. U panoramskoj vožnji  gradom su vidjeli sve važne znamenitosti grada Zagreba te njegova glavna obilježja. Izlet su završili u  Arena centru gdje su posjetili Cinestar i gledali film Kralj lavova. Izlet je bio vrlo zanimljiv i edukativan.

-U ime svih učenika, roditelja i učiteljica zahvaljujemo Gradu Đurđevcu na lijepom poklonu. Također zahvaljujemo i Cinestar Cinemas na poklonjenim ulaznicama za film- rekla je voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.