Nedjeljko Kovačević ponovno izabran za predsjednika DVD-a Suha Katalena


Ponedjeljak, 15. ožujka 2021.

U prostorima DVD-a Suha Katalena u Vatrogasnom domu održana je redovna izvještajno izborna skupština DVD-a Suha Katalena. Skupštini su uz redovne članove DVD-a prisustvovali i gradonačelnik grada Đurđevca Hrvoje Janči, zapovjednik JVP-a Đurđevac, Matija Markešić te predsjednik Vatrogasne zajednice Željko Turbelija.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Nedjeljko Kovačević te su podnesena  izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena. Novi mandat od 5 godina preuzelo je isto vodstvo te je za predsjednika ponovno odabran Nedjeljko Kovačević, za zamjenika predsjednika Antonio Lovrak, za Zapovjednika Vanja Šerepec, a za zamjenika Zapovjednika Kristijan Dikšić.

-Drago mi je što su me članovi ponovno odabrali za predsjednika te na taj način podržali moj rad. Zahvaljujem se i Gradu Đurđevcu te Vatrogasnoj zajednici i Javnoj vatrogasnoj postrojbi na novoj opremi koju su nam osigurali, kao i na financijskoj podršci koja nam omogućuje rad društva - rekao je predsjednik Nedjeljko Kovačević.

Matija Markešić čestitao je predsjedniku DVD-a na još jednom mandatu te se ovom prilikom zahvalio članovima DVD-a Suha Katalena Tomislavu Rastovski i Nedjeljku Kovačeviću na angažmanu u spašavanju i sanaciji na potresom pogođenom području Petrinje i okolnih naselja.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u i cijelom društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči koji je naglasio da mu je drago vidjeti ovako velik broj mladih koji su uključeni u rad DVD-a.