Obavijest korisnicima o očitanju vode


Ponedjeljak, 22. ožujka 2021.

Komunalije Đurđevac obavještavaju korisnike vodnih usluga da će se u razdoblju od 22. ožujka do 02. travnja 2021. godine vršiti redovno očitanje vode za kućanstvo te se ovim putem mole svi korisnici da omoguće pristup vodomjeru za djelatnike Komunalija.

Ukoliko vodomjer neće biti očitan prilikom obilaska djelatnika, molimo građane da stanje vodomjera dostave osobno na šalter Komunalija ili putem telefona na sljedeće brojeve: 625-138 ili 812-304. Također, građani mogu stanje vodomjera dostaviti i putem e-mail adrese info@komundju.hr ili putem obrasca. Podatke o stanju vodomjera koje građani sami očitaju mogu dostaviti telefonski u razdoblju od ponedjeljka 22. ožujka 2021. do petka 02. travnja 2021. u vremenu od 8.00 – 16.00 sati ili putem e-mail adrese/obrasca do 06. travnja 2021. godine.

Ukoliko stanje vodomjera ne bude očitano i dostavljeno na bilo koji način, korisnicima će se obračunati prosječna potrošnja iz prethodnog razdoblja.

Ujedno molimo korisnike vodnih usluga da prilikom osobnog očitanja provjere vodomjerni set, posebno za vikend objekte u kojima ne borave često. Ukoliko uređaj propušta vodu molimo da o tome odmah obavijeste Komunalije kako bi se kvar što prije otklonio.