Učenici od ponedjeljka u školi


Četvrtak, 28. siječnja 2021.

Obavještavamo sve roditelje i učenike Osnovne škole Đurđevac da od ponedjeljka  01. veljače 2021. godine škola prestaje s radom na daljinu te da nastavni proces kreće u školskim prostorima, a prema svim dosadašnjim epidemiološkim mjerama i preporukama koje se odnose na odgojno - obrazovne ustanove.

Nastava će se održavati prema uobičajenom rasporedu pri čemu će učenici razredne nastave kao i učenici Odjela za učenike s teškoćama u školu istu pohađati u prijepodnevnom terminu, dok će se učenici predmetne nastave u školu vratiti u popodnevnom terminu.

Za učenike putnike organiziran je prijevoz prema uobičajenom voznom redu, a školska kuhinja radi prema uobičajenom rasporedu, sukladno svim uputama i mjerama Ministarstva i Stožera.

Ovim putem, podsjećamo i na obavezu roditelja o obavještavanju razrednika o izostanku učenika, a vezano uz mjere izolacije uzrokovane COVID-19 virusom, zbog organizacijskih potreba u školi.

S početkom veljače, a prema uputama Agencije za odgoj i obrazovanje, započinju natjecanja učenika u znanju pa svima želimo puno uspjeha i dobrih rezultata.