Poslušajte Gradske teme: za Dan grada svečano otvorenje prostora za udruge u Domu kulture, tiskat će se i gradski Godišnjak


Subota, 23. siječnja 2021.

Radovi na bivšoj zgradi policije u centru Grada Đurđevca pri samom su kraju i u zadanim su rokovima, istaknuo je to u emisiji Gradske teme u programu Podravskog radija gradonačelnik Hrvoje Janči.

Nakon što se Gradska uprava i ostale službe za rad s građanima presele u novi prostor, krenut će i rekonstrukcija zgrade Gradske uprave;

-rekao je gradonačelnik Janči te dodao kako je pri kraju i uređenje prostora Doma kulture i okoliša oko njega, a plan je da svečano useljenje u Dom kulture bude održano povodom obilježavanja Dana Grada.

Nastavno na obilježavanje Dana Grada, ove će se godine izdati i Godišnjak Grada Đurđevca u kojem će biti obuhvaćeni svi relevantni podaci o brojnim projektima koji su proteklih godina provedeni na području Grada.

Važan projekt je i izgradnja Poduzetničke zone A-sjever u Đurđevcu, čiji su radovi također pri završetku, a nakon čega se u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom za sve poduzetnike koji već djeluju u zoni ali i sve druge potencijalne poduzetnike, planira prezentacija svih pogodnosti koje poduzetnička zona nudi.