Održana skupština DVD-a Sirova Katalena


Srijeda, 3. ožujka 2021.

U prostorima DVD-a Sirova Katalena u Vatrogasnom domu održana je redovna izvještajno izborna skupština DVD-a Sirova Katalena.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena. Kako je riječ o izbornoj skupštini, članovi DVD-a su raspustili dosadašnje rukovodstvo te su na mandat od 5 godina za predsjednika ponovno odabrali Roberta Bajsara, za dopredsjednika Tihomira Zglavnika, za zapovjednika Milivoja Vedriša te za dozapovjednika Danijela Globana.

Nakon prihvaćanja plana i programa za 2021. godinu, članovima Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice za svoj doprinos i aktivnost u DVD-u.

Matija Markešić i Željko Turbelija čestitali su novom vodstvu i počasnim članovima DVD-u te im predali novu vatrogasnu opremu na korištenje. Predsjednik DVD-a Robert Bajsar zahvalio se Gradu Đurđevcu i JVP-u Đurđevac na novoj opremi, ali i na financijskoj pomoći tijekom prošlih godina.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u i cijelom društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči koji je naglasio da mu je drago vidjeti mladež DVD-a koja nastavlja tradiciju vatrogastva u Sirovoj Kataleni.