Prezentacija Poduzetničke zone A-sjever


Srijeda, 12. svibnja 2021.

Poduzetnička zona temelj je budućeg gospodarskog razvoja Grada Đurđevca te time predstavlja ulaganje u poduzetničku infrastrukturu s ciljem osnaživanja gospodarstva i otvaranja novih radnih mjesta.

Izgradnja Poslovne zone A- sjever projekt je koji Grad provodi od 2013. godine, a dio je projekta istočne obilaznice kojom se želi rasteretiti promet u Đurđevcu. Zona ima veliku atraktivnost jer je smještena uz Podravsku magistralu, a daje brojne pogodnosti poduzetnicima posebno za proizvodne djelatnosti gdje ističemo cijenu od 0,67 kn/m2.

Trenutno se radi na kompletnoj promociji Poslovne zone A- sjever u Đurđevcu te je ona prisutna u svim medijima na nacionalnom nivou upravo s ciljem privlačenja investitora, a Grad Đurđevac je završetkom radova na poslovnoj zoni A sjever u koju je uloženo gotovo 11 milijuna kuna, poduzetnicima Podravine osigurao osnovnu infrastrukturu za početak ulaganja te omogućio izvrsne preduvjete za daljnji razvoj poslovanja.

-Programom olakšica i poticaja investitorima u poduzetničkim zonama u Gradu Đurđevcu, koji je prošle godine donijelo Gradsko vijeće grada Đurđevca, poduzetnicima su omogućeni maksimalni poticaji, usmjereni privlačenju ulaganja te otvaranju novih radnih mjesta. Zbog toga su poduzetnici s područja Grada Đurđevca i okolnih naselja, a koji svoje poslovanje odluče preseliti i razvijati u Poduzetničkoj zoni A-sjever, oslobođeni plaćanja komunalne naknade i doprinosa u iznosu od 100% za prvih pet godina, ako je riječ o proizvodnim djelatnostima sukladno postotku izgrađenosti građevinske parcele na području Zone.“, istaknuo je gradonačelnik grada Đurđevca, Hrvoje Janči.

Sve relevantne informacije o Poduzetničkoj zoni A-sjever možete naći na brojnim portalima poput Večernjeg lista, Jutarnjeg lista, 24.sata, t-portalu, portalima epodravina.hr, prigorski.hr, klikaj.hr, zvono.eu i dr., a neke od njih možete pročitati na sljedećim poveznicama: