Subota: Svečano obilježavanje 28. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi


Četvrtak, 17. listopada 2019.

Grad Đurđevac, Koprivničko – križevačka županija i općine Kalinovac, Virje, Gola, Molve i Ferdinandovac, Zapovjedništvo 105. brigade 3. bojne Đurđevac, Zapovjedništvo 58. SLAB PZO Đurđevac, 465 STRB PZO, Udruga branitelja MUP-a i HVIDRA Đurđevac, pozivaju sve branitelje i članove obitelji poginulih branitelja te ostale građane da dođu na Svečano obilježavanje 28. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi.

Program počinje u subotu, 19. listopada polaganjem vijenaca kod Križa života na Gradskom groblju u Đurđevcu u 12,00 sati, a nakon polaganja vijenaca biti će održana misa u Crkvi svetog Jurja u Đurđevcu u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Nakon svete mise biti će organiziran prijevoz u 13,40 sati s Trga sv. Jurja prema Lovačkom Domu Jelen.

Proslava na Lovačkom domu Jelen u Mičetincu počinje u 14,00 sati, a nakon svečanog dijela druženje će se nastaviti uz prigodni zabavni program za koji je zadužen Franjo Barić.

Zajedničkim okupljanjem i druženjem, želimo se prisjetiti na teške, ali ponosne dane hrvatske povijesti i svečano proslaviti obljetnicu.