U Đurđevcu održan Susret udomiteljskih udruga


Četvrtak, 29. travnja 2021.

Ove subote, u etno selu podno utvrde Stari grad u Đurđevcu održao se Susret udomiteljskih udruga koja je u sklopu projekta Ruka podrške i prijateljstva financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike uz sufinanciranje grada Đurđevca.

Udruga udomitelja za djecu Osmijeh ugostila je udomitelje i djecu Udruge udomitelja djece Međimurja i prezentirala im turističke atrakcije Đurđevca, mini zoo Hrvatska Sahara, utvrdu Stari grad i Muzej Grada Đurđevca, Geografsko - botanički rezervat Đurđevački pijesci te Park šumu Borik i novoizgrađeni Hostel škole u prirodi.

Cilj ovog susreta bio je povezati članove udruga i međusobno razmijeniti iskustvo, a članove Udruge Osmijeh i njihove goste posjetili su i gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca, Željko Lacković. Dubravka Čordašev u ime članova udruge ovim putem zahvaljuje gostima na dolasku, kao i ostalim volonterima, turističkom vodiču i Gradu Đurđevcu na pruženoj podršci i pomoći.