Završila još jedna uspješna sezona klizanja na klizalištu u Đurđevcu


Petak, 22. siječnja 2021.

Za vrijeme Adventa u prosincu 2020. godine, Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac su otvorenjem velikog kružnog klizališta na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu odlučili razveseliti brojne mališane i sve ostale klizače s područja grada Đurđevca i šire.

Tom prilikom su i kao blagdanski poklon svim osnovnoškolcima s područja grada Đurđevca i područja okolnih općina te vrtićarcima i djeci s područja grada Đurđevca osigurali besplatne ulaznice za klizanje. Otvorenje klizališta je od prvog dana izazvalo veliko oduševljenje upravo onih najmlađih, ali i ostalih posjetitelja koji su dolazili klizati čak i iz susjednih županija.

Rad klizališta je bio organiziran sukladno propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama za rad klizališta, a koje nisu spriječile brojne klizače da se i ovog puta okušaju u klizanju. Klizalište je bilo otvoreno nešto više od mjesec dana, a za to vrijeme na led je stalo preko 3.000 klizača.

- Zatopljenje vremena nam je za par dana skratilo rad klizališta, ali mi je drago što smo i ove godine unatoč epidemiološkoj situaciji nastavili tradiciju klizanja u Đurđevcu te smo tako razveselili naše najmlađe. Zahvaljujem se svim posjetiteljima i mališanima koji su uživali u klizanju i vjerujem da će im to u sjećanju ostati kao jedno lijepo iskustvo i uspomena- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.