Zaželi: raspisan natječaj za zapošljavanje 25 gerontodomaćica, zaprimaju se i prijave korisnika kojima je u kućanstvu potrebna pomoć


Petak, 8. siječnja 2021.

Nakon što je potpisan ugovor za financiranje projekta Zaželi, Udruga Mali princ u suradnji s Gradom Đurđevcom raspisala je natječaj za zapošljavanje 25 gerontodomaćica.

Natječaj je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Uvjet je da je osoba prijavljena u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanja s najviše završenom srednjom školom. Natječaj možete pronaći u nastavku teksta:

Prijave za zapošljavanje zaprimaju se na adresu: Udruga Mali princ, Trg sv. Jurja 12, Đurđevac ili na e-mail: mali.princ.dju@gmail.com

Program ZAŽELI namijenjen je pružanju pomoći starijim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom koji će uz pomoć gerontodomaćica moći obavljati svoje svakodnevne aktivnosti, a djelatnice će biti zadužene za obavljanje kućanskih poslova, pružanje psihosocijalne podrške te posredovanje u ostvarivanju različitih prava.

Raspisan je i javni poziv na koji se mogu prijaviti budući korisnici kojima je u kućanstvu potrebna pomoć gerontodomaćice, a kako je ovo samo nastavak projekta od prošle godine građani koji su već bili korisnici dobit će na kućnu adresu poziv i obrazac da se prijave. Sve potrebne informacije možete dobiti u Gradskoj upravi, na broj Udruge Mali princ 098/487-389 ili na e-mail: mali.princ.dju@gmail.com. Javni poziv i obrazac se nalaze u nastavku teksta.

-Na području grada Đurđevca i naših prigradskih naselja živi velik broj starijih i nemoćnih građana, kao i osoba u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć pri svakodnevnim aktivnostima koji su bili zadovoljni gerontodomaćicama koje su im pomagale u protekloj godini, stoga će ova vijest zasigurno najviše razveseliti upravo njih- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.