Gradsko vijeće Grada Đurđevca potvrdilo Program rada Savjeta mladih za 2021. godinu


Subota, 17. srpnja 2021.

Članovi Savjeta Mladih Grada Đurđevca na 2. sjednici izradili su prijedlog Programa rada Savjeta mladih za 2021. godinu s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Đurđevcu, a Program rada potvrđen je i od strane vijećnika Gradskog vijeća Grada Đurđevca što omogućuje Savjetu mladih da krene s provedbom planiranih aktivnosti.

- Program se sastoji od 11 aktivnosti koje uključuju provođenje ankete o potrebama mladih u Đurđevcu, informiranje građana i mladih o postojanju Savjeta mladih putem društvenih mreža, suradnja s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama i mogućnošću studiranja u Đurđevcu, suradnja s tijelima Grada Đurđevca, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade, pokretanje rada s volonterima i drugo - rekao je podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca i predsjednik Savjeta mladih Grada Đurđevca Matija Bažulić.

Ususret Danima Svete Ane, članovi su organizirali zanimljiv sportski program pod nazivom Igre pri mlinu koje će se održati u sklopu Dana zlevanke kod vodenice u Svetoj Ani. Igre pri mlinu podrazumijevaju natjecanje nekoliko ekipa u različitim igrama i sportovima (odbojka, čovječe ne ljuti se i...). Pozivamo sve da ih podržite u njihovim aktivnostima te dođete u Svetu Anu 24. srpnja.