Održana izborna skupština DVD-a Đurđevac


Subota, 19. lipnja 2021.

U prostorima DVD-a Đurđevac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Đurđevac održana je redovna izvještajno izborna skupština DVD-a Đurđevac.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Ivan Hadžija, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora društva za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena. Izvješće o radu te financijsko izvješće za proteklu godinu prezentirao je i predsjednik Puhačkog orkestra, Matija Balala.

Kako je riječ o izbornoj skupštini, članovi DVD-a su raspustili dosadašnje rukovodstvo te su na mandat od 5 godina za predsjednika odabrali Željka Turbeliju, za dopredsjednika Danijela Martinčića, za zapovjednika Ivana Petrovića te za dozapovjednika Božidara Bobovčana.

Novoizabrani predsjednik DVD-a zahvalio se svima na ukazanom povjerenju, a novom vodstvu i vatrogascima okupljenim u DVD-u čestitali su i gradonačelnik Hrvoje Janči te zapovjednik JVP-a Đurđevac, Matija Markešić koji su im zaželjeli puno sreće u provedbi budućih planova i ostvarenju ciljeva DVD-a.