Održana redovna skupština Udruge Peski-art Đurđevac


Ponedjeljak, 5. srpnja 2021.

Ovog vikenda na Etno imanju Karlovčan u Brodiću održana je redovna godišnja skupština udruge Peski-Art Đurđevac. Uz okupljene članove, skupštini su prisustvovali gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednik Udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca Tomo Jozek.

Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Franjo Mihočka te su podnesena Izvješća o radu, kao i Program rada te Financijski plan za 2020. godinu, a sva izvješća su jednoglasno prihvaćena, kao što su prihvaćene i izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021. godinu.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči pohvalivši rad, zalaganje, a posebno inovativnost da se u vremenima Covid-19 epidemije odrađuju projekti, da se reagira u kratkom vremenu i organizira predviđeno, obećavši daljnju potporu Grada u radu udruge.

Predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca također se obratio skupštini te naglasio dobru suradnju dvaju udruga, kao i suradnju s ostalim udrugama s kojima surađuje i ostvaruje projekte.

Nakon završetka službenog dijela Skupštine slijedio je ručak koji su pripremili domaćini, Etno kuće Karlovčan, te je nastavljeno druženje i zabava uz tamburaški sastav „Dravski pajdaši“, te razgledavanje imanja i posjeta rijeci Dravi.