Donacija LIDL-a Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac


Četvrtak, 16. listopada 2014.

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac je u četvrtak, 16. listopada primila donaciju Lidl-a, prehrambene proizvode u vrijednosti 5.000,00 kn, koje je predsjednici Udruge Kristinki Štefan uručio predstavnik tvrtke Lidl Hrvatska gospodin Ivan Stepić u okviru donacijskog programa „Više za zajednicu“. Da se donacija dodijelila upravo Udruzi, zaslužne su Cecilija Tomić i Spomenka Vukšan, djelatnice Lidla u Đurđevcu, koje su predložile našu udrugu za donaciju.

Donacijskim programom „Više za zajednicu“ Lidl Hrvatska pomaže neprofitnim organizacijama, udrugama i ustanovama diljem Hrvatske. U programu sudjeluju svi zaposlenici, njih oko 1.700, iz svih trgovina Lidl-a na području Hrvatske tako što predlažu potencijalne primatelje donacija u sredinama u kojima žive i rade i koje najbolje poznaju. Zaposlenici daju svoje prijedloge, a nakon toga stručno Lidl-ovo Povjerenstvo donosi odluku o tome kome će pomoći, pri čemu prednost imaju udruge i ustanove koje se bave dobrobiti i zdravljem djece te koje svojim radom i zalaganjem doprinose društvenoj zajednici. Tako će i ove godine, prema riječima gospodina Ivana Stepić, biti podijeljeno 80-tak donacija.

Ova donacija pomoći će Udruzi u uspješnijem provođenju aktivnosti i realizaciji projekata, stoga se predsjednica Udruge zahvaljuje tvrtki Lidl Hrvatska i njihovim djelatnicama koje su prepoznale rad Udruge.