Tihomir Stoprd novi predsjednik DVD-a Budrovac: cilj nam je privući nove članove


Utorak, 2. ožujka 2021.

U prostorima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Budrovac održana je redovna izvještajno izborna skupština DVD-a Budrovac, a uz redovne članove DVD-a Budrovac, skupštini su prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči, zapovjednik JVP Đurđevac, Matija Markešić, zamjenik zapovjednika JVP-a Alen Škudar te predsjednik Vatrogasne zajednice Željko Turbelija.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Dragutin Jozek te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Nakon podnesenih izvještaja, skupština je razriješila dosadašnje vodstvo DVD-a te je za novog predsjednika izabran Tihomir Stoprd, za dopredsjednika Matija Peti, za zapovjednika Matej Stoprd a za zamjenika zapovjednika Marijan Đukić na mandat od 5 godina. Novi predsjednik je pozdravio sve nazočne te se ovim putem zahvalio Gradu Đurđevcu i JVP-u Đurđevac na sredstvima kojima je sanirano krovište doma.

-Jedan od glavnih ciljeva nam je privući nove članove, odnosno mlade ljudi koji će u budućnosti voditi DVD te na taj način pomoći našem prigradskom naselju. Posebno se zahvaljujem Gradu Đurđevcu i Vatrogasnoj zajednici Grada Đurđevca na novoj vatrogasnoj opremi koja će nam dobro doći u slučaju bilo kakve intervencije - rekao je predsjednik Tihomir Stoprd.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio sve prisutne uz zahvalu dosadašnjem vodstvu na dobroj suradnji između grada i DVD-a Budrovac te puno uspjeha novom vodstvu u privlačenju novih članova.