Obavijest građanima: od četvrtka ponovno otvoren buvljak u Đurđevcu


Nedjelja, 24. svibnja 2020.

Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. obavještavaju korisnike svojih usluga da je Odlukom stožera civilne zaštite RH dopušten rad sajmova na otvorenom. Rad sajma na otvorenom (buvljaka) u Đurđevcu počinje od četvrtka 28. svibnja 2020. godine.

Buvljak je obogatio dosadašnju sajmenu ponudu četvrtkom, a osim korisnih stvari sigurno će se pronaći i neke stare i zanimljive stvari koje su do sada ležale na tavanu, a imaju veliku vrijednost. Buvljak privlači i naše lokalne kolekcionare, ali i lovce na antikvitete. Inicijativa za organiziranjem buvljaka je zapravo došla od samih građana koji često sudjeluju na buvljacima i sajmovima u našoj okolici.

Buvljak se prostire na livadi preko puta tržnice na kojoj svakog četvrtka od 6,00 do 13,00 sati posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone sa rabljenim stvarima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da obave godišnje čišćenje garaža i ormara i da se već ovaj četvrtak pridruže na buvljaku.

Kupce molimo da se pridržavaju svih uputa, izbjegavaju približavanje i kontakt s prodavačima te da NE DIRAJU izloženu robu.

KOMUNALNE USLUGE ĐURĐEVAC d.o.o.