Održana skupština Udruge Mali princ Đurđevac


Ponedjeljak, 6. rujna 2021.

U prostorima Udruge Mali princ u Đurđevcu održana je redovna godišnja skupština kojoj je uz prisutne članove udruge prisustvovao i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Skupštinu je otvorila predsjednica udruge Kristinka Štefan te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu, kao što su prihvaćene i izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021. godinu.

Predsjednica udruge istaknula kako će udruga i dalje provoditi projekte koji su započeli u prethodnoj godini te nuditi usluge poludnevnog boravka i organizirati popodnevna druženja za članove, a na kraju službenog djela  prisutne je pozdravio gradonačelnik Grada Đurđevca.

-Čestitam svim članovima udruge na uspješnom radu i provedenim aktivnostima i projektima kojih je zbilja mnogo. Trenutno je u provedbi jedan veliki projekt u kojem su Udruga Mali princ i Grad Đurđevac partneri, a to je izgradnja novog objekta Kuće podrške u kojemu će biti organiziran dnevni boravak namijenjen članovima i korisnicima udruge te stambena zajednica za 8 osoba. Radovi na izgradnji teku prema planu te vjerujem da ćemo se iduće godine na skupštini okupiti u novim prostorima - rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.