Prijavite se na neku od čak 43 mjera Grada Đurđevca za poticanje poduzetništva, poljoprivrede i turizma na OPG-ovima


Petak, 14. lipnja 2019.

Grad Đurđevac kontinuirano ulaže u poduzetništvo, poljoprivredu i u razvoj svojih turističkih sadržaja koji privlače sve više gostiju, te se Đurđevac već pozicionirao na turističkoj karti kontinentalnog turizma.

Podsjećamo da su objavljeni programi i mjere kojima se potiče razvoj poduzetništva i poljoprivrede te se pozivaju svi zainteresirani obrtnici, poduzetnici, OPG-i i poljoprivrednici da popune obrazac za iskaz interesa te da isti pošalju na mail: potpore@djurdjevac.hr. Nakon obrade zaprimljenih obrazaca zainteresirani će u najkraćem roku biti pozvani u Grad na sastanak.

  • Razvoj poduzetništva: opremanje zone, poduzetnički inkubator i čak 27 mjera za poticanje poduzetništva u Đurđevcu
  • Program potpore u poljoprivredi: sadrži ukupno 16 mjera, a ciljevi su opstanak poljoprivrednih gospodarstava na području grada, unapređenje i modernizacija poljoprivredne proizvodnje, očuvanje i razvoj ruralnih područja i ruralnih vrijednosti, poticanje gospodarstva na cjelokupnom području grada.
  • Mjere poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima- potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete i sl.

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija.

Prijava se podnosi na obrascima koji se nalaze u nastavku teksta:

Programi: