Produžen rok: prijavite se za kupnju povoljnih stanova na Radničkoj cesti


Utorak, 17. svibnja 2022.

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretnina pozivaju sve zainteresirane da se prijave na javni poziv za kupnju stana preko programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.

Kako bi se svim zainteresiranima kupcima omogućila pravovremena prijava Grad je produžio rok za zaprimanje zahtjeva do 4. lipnja 2022. godine.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate. Nakon iskazanog interesa APN će potpisati ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta u kojem će Grad Đurđevac osigurati građevinsko zemljište u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu, uređenje komunalne infrastrukture i priključke na komunalnu infrastrukturu. Grad je također izradio i glavni projekt, te je ishođena građevinska dozvola za zgradu koja će imati 12 stanova.

Radi se o novoj zgradi koja će biti izgrađena pored postojeće APN-ove zgrade na Radničkoj zgradi.

Zainteresirani mogu dobiti sve informacije o kupnji stana na mail: grad@djurdjevac.hr.

Cijeli tekst Javnog poziva i obrasce možete pronaći: OVDJE.