Podnesite zahtjev za kupnju stana na Radničkoj cesti


Nedjelja, 10. listopada 2021.

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretnina pozivaju sve zainteresirane da se prijave na javni natječaj za kupnju stana preko programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.

Kako bi se svim zainteresiranima kupcima omogućila pravovremena prijava Grad je produžio rok za zaprimanje zahtjeva do 29. listopada. 

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Nakon iskazanog interesa APN će potpisati ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta u kojem će Grad Đurđevac osigurati građevinsko zemljište u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu, uređenje komunalne infrastrukture i priključke na komunalnu infrastrukturu. Grad je također izradio i glavni projekt, te je ishođena građevinska dozvola za zgradu koja će imati 12 stanova.

Javni natječaj i sve potrebne obrasce za prijavu možete naći u nastavku teksta.