Velika posjećenost novootvorenog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci


Ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

Nakon svečanog otvorenja u petak, kojim je obilježen uspješan završetak najvećeg projekta razvoja turističke infrastrukture na našem području Održivo upravljanje i povećanje atraktivnosti Đurđevačkih pijesaka, Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci i službeno je otvorio svoja vrata za posjetitelje. U sklopu Dana otvorenih vrata koji su se održavali cijeli vikend, Posjetiteljski je centar zabilježio sjajnu posjećenost s više od 2.000 posjetitelja u tri dana.

Novootvoreni Posjetiteljski centar opremljen je najnovijom i najmodernijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti jedinstveno iskustvo fenomena Đurđevačkih pijesaka. Jedan je od tri povezana segmenta, a cjelinu čine još i Škola u prirodi Borik te geografsko-botanički rezervat Đurđevački pijesci. Sve tri lokacije mogu se posjetiti i iznajmljivanjem električnih bicikla koji se nalaze u dvorištu Posjetiteljskog centra. Ovo će bez sumnje biti novi turistički biser đurđevačke Podravine, a od danas je otvoren za sve individualne i grupne posjetitelje.

Ljetno radno vrijeme Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci bit će od ponedjeljka do petka od 10:00 do 13:00 sati i vikendom od 12:00 do 18:00 sati. Za organizirane grupne posjete potrebna je prethodna najava, a radno vrijeme je fleksibilno.

Cijene ulaznica:

40,00 kn individualna

30,00 kn djeca od 6 do 18, studenti, umirovljenici

30,00 kn grupa odrasli (min 20 osoba)

25,00 kn dječja grupa (min 20 osoba)

100,00 kn obiteljska ulaznica